Meglepnéd párodat egy gyönyörű boudoir sorozattal?

Minden nő szeretne egyszer magáról ilyen ízléses, dögös fotókat, amiket kedvesének egy fotókönyv formájában átadhatja meglepetésként vagy megtartja magának örök emlékként.

Megörökítenéd a fiatal éned? Vagy csak felturbóznád az önbizalmad?

Most biztos azt gondolod, hogy:



"Én nem vagyok fotogén"

Ezt rengeteg nőtől hallottam már, de mindig sikerült megcáfolnom, ugyanis nem kell fotogénnek lenned ahhoz, hogy szép fotók készüljenek Rólad. Minden nő gyönyörű, csak ne félj ezt megmutatni!:)

"Nem tudok pózolni"

Nem is kell tudnod. A fotózás során végig segítek Neked, instruállak, így emiatt nem kell aggódnod. Legfőképpen olyan nőket szoktam fotózni, akik először járnak fotózáson, így már rendelkezem tapasztalattal ezen a téren.

"Zavarban vagyok a kamera előtt"

Csak el kell engedned magad, gondold azt, hogy a legjobb barátnőd készít Rólad pár jó képet. Én is ugyanolyan nő vagyok mint Te, nem vagyok tökéletes, de azért dolgozok, hogy Te a legszebb képeket kapd meg önmagadról. Előttem nem kell zavarban lenned.

"Nem vagyok egy szupermodell alkat"

Ha boldog vagy és elégedett önmagaddal, mások is szépnek fognak látni. Hidd el, ha mosolyogsz és sugárzik belőled az önbizalom, nem fognak mással törődni, csak azzal hogy milyen gyönyörű és vonzó vagy!

Ha egy profi női fotóst bízol meg,

nem kell kínosan érezned magad

Egy férfi fotós előtt biztosan kínosan érezné magát minden nő fehérneműben, főleg, ha először találkoztok. Viszont egy női fotós nem fog kikezdeni Veled, nem kell előtte izgulnod, hiszen ő is nőből van.

Tudja mik a nők érzékeny pontjai

Igen, vannak ilyenek. És ezeket nem kell forszírozni, nem kell erőltetni, el kell fogadni, hogy van aki nem szereti annyira a melleit, így inkább nem azt hangsúlyozná ki a fotókon, hanem mondjuk a popsiját.

ismeri a szexi pózokat

Tudja, hogy mik azok amik nagyon jól néznek ki a fotón és mik azok, amik kevésbé. Figyel Rád, hogy előnyös pózokat javasoljon Neked.

figyel a hangulatra

Egy kis zene, kis beszélgetés, folyamatos biztatás, nem zavar senki, nem bámul senki - így zajlik egy boudoir fotózás.
Egy jó hangulatban telt fotózás az önbizalmadat is megdobja, szépnek érzed majd magad és magabiztosabbá válhatsz, mint korábban voltál.

Ügyfeleim visszajelzései

"Az első fotózásom volt és nagyon izgultam. Féltem, hogy bénázni fogok vagy olyat látok viszont a képeken, ami nem tetszik. Ez viszont egyből megváltozott, ahogy levetkőztem és elkezdünk fotózni. Nagyon sokat segítettél a pózoknál és abban is hogy felengedjen a hangulat. Az első pár képet mikor megmutattad, már egyből odáig voltam, amikor pedig megkaptam az összeset, napokig a hűha érzés volt bennem, el sem hittem, hogy én vagyok rajtuk. Összeségében csodálatos élmény volt és örülök, hogy veled dolgozhattam, mert végig biztattál és segítettél abban, hogy kényelmesen érezzem magam. 🙂 "
Barbi

Miben tudok neked segíteni?

Régóta szeretnél magadról pikáns képeket, de még nem szántad rá magad?

Ezekben tudok neked segíteni, ha eljössz hozzám egy boudoir fotózásra:

  • Egy szuper élménnyel gazdagodsz – A fotózás maga is egy izgalmas, egyedülálló élmény.
  • Barátságos hangulatban telik a  fotózás – előttem nem kell izgulnod, beszélgetünk közben, mesélsz magadról és én is magamról, mintha egy csajos estén lennénk megfűszerezve egy kis profi fotózással.
  • Szupergyorsan megkapod a képeket – már akár aznap láthatod, milyen képek készültek, így nem kell napokat/heteket izgulnod, hogy „huuh hogy sikerültek, remélem van egy két jó közte” .
  • Extra ötletek – mindig bedobok pár extra ötletet, kiegészítőt, témát hátha megtetszik és még egyedibbé tehetjük a fotósorozatodat.

Szeretnéd meglepni párodat, testvéredet, legjobb barátnődet egy igazán páratlan ajándékkal?

Egy boudoir fotózás tökéletes ajándék számukra!

Névre szóló ajándékkártyát állítok ki, amit oda tudsz neki adni és felhasználhatja fél éven belül egy általad választott boudoir csomagra.

 

Csomagok

Exkluzív
boudoir fotózás



- 2 óra fotózás
- 1 óra sminkelés
- 1 óra frizura készítés
- 55-60 db általad választott retusált fotó
- 10 db AJÁNDÉK fekete-fehér retusált fotó
- berendezett stúdió bérlés
- fél évig elérhető jelszóval védett online képgaléria
- sminkes
- fodrász
- stílustanácsadás
- kiegészítők biztosítása
- egyedi ötletek megvalósítása
- többszöri átöltözési lehetőség
- szélgép, füstgép használata a fotókhoz
- pózötletek, előnyös beállások

extrák:
- van lehetőség egyedi ruhák bérlésére
- plusz retusált fotók 5 db / 4900 Ft
- plusz retusált fotók 10 db / 8500 Ft
- összes korrekciózott fotó 15.000 Ft

75.000 Ft

"Édes kis semmiség" boudoir fotózás


- 1 óra fotózás
- 1 óra sminkelés
- 3 napon belüli képátadási határidővel
- 20-25 db általad választott retusált fotó
- 10 db AJÁNDÉK fekete-fehér retusált fotó
- berendezett stúdió bérlés
- két hónapig elérhető jelszóval védett online képgaléria
- egy bekeretezett általad választott retusált fotó 10 x 15 méretben
- két átöltözési lehetőség


extrák:
- van lehetőség egyedi ruhák bérlésére
- plusz retusált fotók 5 db / 4500 Ft
- plusz retusált fotók 10 db / 8300 Ft
- összes korrekciózott fotó 15.000 Ft

42.000 Ft

100% Elégedettségi garancia!

Ha nem tetszenek az elkészült képek, akkor kötelezettségek nélkül távozhatsz. Ilyenkor a nagy méretű fotók nem kerülnek átadásra.

Gyakran Ismételt Kérdések

A fotózás helyszínét én választhatom ki vagy te fogod?

Te választod ki, viszont ha nincs ötleted szoktam mindig javasolni egy-kettőt.

Ezek a fotózások általában stúdiókban zajlanak, így nem zavar minket senki a fotózás ideje alatt, illetve a sminkes és a fodrász is oda jön a stúdióba.

Tudsz segíteni a pózokban?

Természetesen mindig segítek. Az ügyfeleim 90%-a először jár fotózáson, úgyhogy nem baj ha még sosem voltál hasonlón. Ott leszek, instruállak, kikérem a véleményed, hogy mit változtatnál a képen.

Milyen ruhát vigyek magammal?

Amiket szoktam javasolni az: fehérnemű, body, fűző, combfix, combzokni, magassarkú, harisnyatartó, férfi ing, laza póló. Nem baj, ha nincs mind, az is szuper, ha egy kettőt tudsz hozni.

Hogyan tudok készülni a fotózásra?

Aludd ki magad éjjel és egyél egy pár falatot a fotózás előtt, mert éhesen sokszor morcos az ember és az rányomja a bélyegét az arcodra is. Készítsd elő a ruhákat, kiegészítőket, amit hozol. Csekkold le a helyet, hogy hogy jutsz oda. Nézegess képeket előtte, ezáltal egy-két pózt is elleshetsz és trükköket is tanulhatsz. 

Vigyek valami kiegészítőt?

Ha van esetleg konkrét ötleted, amihez kelleni fog akkor igen. Ezen kívül maximum egy szép gyöngysort vagy kalapot.

Mikor kapom meg a képeket?

Legkésőbb másnap már láthatod, milyen képek születtek. Ekkor kell majd kiválogatnod az általad választott csomagban leírt darabszámú fotót. Amikor ez sikerült, azután 3 napon belül már nálad is vannak a retusált fotók.:)

Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy esetleg csak érdeklődsz, van pár kérdésed, nyugodtan írd meg őket nekem erre a címre!:)

molnardori.portrefotos@gmail.com