Az én misszióm

Molnár Dóri vagyok és célom, hogy magabiztosságot adjak fotóimmal azon Nőknek, Hölgyeknek, Lányoknak, akik kevés önbizalommal rendelkeznek és régóta szeretnének már egy előnyös profi fotót magukról. 

10 éve kóstoltam bele először a fotózás rejtelmeibe. Kezdetben a természetet fotóztam, majd ahogy elsajátítottam az alapokat, áttértem más témákra is úgy, mint a növényekre, állatokra és emberi portrékra egyaránt.  

Úgy gondoltam, hogy a természetet, növényeket, állatokat már annyian és olyan sokféle szemszögből lefotózták, hogy én már nem is tudnék nagyon újat kihozni belőlük.

Viszont az emberek fotózása teljesen más. Egy személynek az adott hangulata, adott érzelemvilága teljesen egyedi. Megismételhetetlen pillanatokat kaphatok lencsevégre és ezáltal egyfajta értéket adhatok fotóalanyaimnak. Kihozhatom belőlük a szépséget, a vad nőt, a színésznőt, a csábítót, a naív kislányt és még megannyi arcukat.

Introvertált személyiségemből adódóan tudom, milyen érzés amikor az ember ki szeretne tűnni a tömegből egy kicsit, például egy profi fotóval.

Ezért is szeretnék segíteni, hogy még jobban érezd magad a bőrödben és egy szuper élménnyel távozz tőlem a fotózásról. 

Szeretek beszélgetni a lányokkal és megismerni őket, meghallgatni a sztorijukat, milyen alkalomra szánják a fotókat, vettek-e már részt hasonló dolgon.

Akiket általában fotózok először járnak fotózáson, így gyakran izgulnak és sok kérdésük van előtte. Ezzel kapcsolatban nyugodtan keressetek, kérdezzetek, írjatok, mert nagyon szívesen válaszolok a kérdéseitekre!:)

Ha kíváncsi vagy további sztorikra,
Werk képekre, Behind the scenes fotókra itt találsz meg engem:

Molnár Dóra Katalin e.v.

Nyilvántartási szám: 52572410

Adószám: 69013294-1-32

Email: info@molnardori.hu

Pályázatom