Az én misszióm

Molnár Dóri vagyok és célom, hogy megmutassam a fotózás, modellkedés és divat világát azoknak, akik régóta érdeklődnek iránta. 

10 éve kóstoltam bele először a fotózás rejtelmeibe. Kezdetben a természetet fotóztam, majd ahogy elsajátítottam az alapokat, áttértem más témákra is úgy, mint a növényekre, állatokra és emberi portrékra egyaránt.  

Úgy gondoltam, hogy a természetet, növényeket, állatokat már annyian és olyan sokféle szemszögből lefotózták, hogy én már nem is tudnék nagyon újat kihozni belőlük.

Viszont az emberek fotózása teljesen más. Egy személynek az adott hangulata, adott érzelemvilága teljesen egyedi. Megismételhetetlen pillanatokat kaphatok lencsevégre és ezáltal egyfajta értéket adhatok fotóalanyaimnak. Kihozhatom belőlük a szépséget, a vad nőt, a színésznőt, a csábítót, a naív kislányt és még megannyi arcukat.

Aztán mint megannyi nőt engem is magával ragadott a divat világa. Így ennél az ágazatnál horgonyoztam le. Kreatív portrékat, divatfotókat, streetfashion képeket készítek olyanoknak, akik kicsit ki akarnak szakadni a szürke hétköznapokból.

Szeretek beszélgetni a lányokkal és megismerni őket, meghallgatni a sztorijukat, milyen alkalomra szánják a fotókat, honnan jött az ötletük.

Sokszor izgulnak és sok kérdésük van a fotózás előtt. Ezzel kapcsolatban nyugodtan keressetek, kérdezzetek, írjatok, mert nagyon szívesen válaszolok a kérdéseitekre!:)

Ha kíváncsi vagy további sztorikra,
Werk képekre, Behind the scenes fotókra itt találsz meg engem:

Molnár Dóra Katalin e.v.

Nyilvántartási szám: 52572410

Adószám: 69013294-1-32

Email: molnardori.portrefotos@gmail.com

Pályázatom